reede, 1. mai 2015

ABIPALVE NOORE SPORTLASE TOETUSEKS!


Kuigi murega pöörduti FB-s sõprade ja tuttavate poole, siis mina (Neeme - toimetaja märkus) sõbrana jagan seda nii!:


Pöördume oma mures teie poole.
Käes on kevad ja meie iluuisutajast tütart Heidy Marit ootavad jällegi ees suvised intensi...ivsed treeninglaagrid. Suvelaagrite peamine eesmärk on intensiivne ettevalmistus järgnevaks hooajaks, valmistatakse ette ja harjutatakse uut võistluskava, treenitakse hüpped ja teisi elemente.
Kahjuks on aga meie võimalused tütart tema armastatud spordialal toetada igal aastal üha kasinamaks jäänud.
Jah, see ei ole odav spordiala. Krõbedaga maksumusega ent sportlasele üliolulised suvised jäälaagrid seavad lapsevanemad valikute ette – kas rääkida lapsele oma maksejõetusest ja materdada maha väikese inimese suured unistused teha midagi mida tõeliselt armastad – see on veelgi valusam hind..
Sestap kallid sõbrad, lootma jäädes teie südameheadusele surume maha palumise häbitunde.
Sõpru Tuntakse Hädas ja väikesest saab suur - ka imepisikesed toetused kõigi heasüdamlike poolt oleks Heidy Marile suureks abiks.

Kui Sinul, hea sõber, või Sinu sõbra sõbral või Sinu hea tuttava sõbra tuttaval või mõnel Sinule teadaoleval firmal on võimalust ja tahtmist noort, andekat, tragit ja tublit iluuisutajat toetada, siis saab seda teha ülekandega tema isiklikule pangakontole:
Heidy Mari Ainjärv A/a EE622200221050169178 Swedbank
Selgitusse: Heidy Mari suvine uisulaager.

Piskust sünnib suur ja ka 1 eurone toetus igalt meie sõbralt kasvatab võimalust ja annab lootust osaleda tütrel selle aasta suvises uisulaagris.
Kui teile tüli ei tee, palun jagage seda postitust!
Südamlik tänu!

Anneli Ainjärv

1 kommentaar:

  1. Hei. Saame palun kokku ja räägime sportlikust ning tervislikust toitumisest. Kui mõistate, mida pakkuda soovin, siis saate õige ja tulemusi ning tervist tagava toitumise vallas abi. Kirjutage raivoorg@yahoo.com

    VastaKustuta