teisipäev, 28. aprill 2015

AIDAKEM TEOTEATRIT! - Neeme Sihv


Aeg-ajalt vajab keegi meist ikka abi ja elu on näidanud, et häid inimesi meie ümber palju. Sattusin Facebookis abipalve peale, sest kurjami teo läbi on Teoteater kahju kannatanud. Ollakse väga tänulikud ka tibatillukese abi eest!

Hea Teoteatri sõber!
Nagu ajalehe esikaanelt lugeda võis, käisid meil nädal tagasi vargad. Meie tubli printsess Elsa andis parima, et varast tabada, ent paraku pääses kurikael koos meie rahaga putku. Politsei sai küll ühe narkojoobes selli kätte, ent tõestada, et see just meie pätt on, pole kahjuks võimalik.
Seega oleme oma vaevaga teenitud kostüümilaenutuse rahast ilma frown emoticon
Kostüümilaenutus on Teoteatril uus teenus ja oleme kostüümide ostu, nende fotografeerimisse ja korrashoidu kordades rohkem investeerinud, kui laenutusest kasu lõiganud.
Oleme norus ja kui mure suur, küsitakse ikka sõpradelt abi.
Tihkame arglikult käe välja sirutada ja paluda, et kui kasvõi mõni meie rohkem kui tuhandest sõbrast leiaks võimaluse kanda Teoteatri arvele 1.-euro, siis saame pärast suvepuhkust teid taas rõõmsameelselt võõraste sulgedega ehtida.
Kniks ja pai!
Arveldusarve a/a EE713300333717800008 Danske Bank, 
märgusõna “annetus”

Üksiti saame teha ka väikese loosimise, loosida näiteks lugejate vahel välja teatripiletid kahele!

Selleks kirjutage kommentaaridesse (Vaba Eestimaa Ajaleht FB lehel) TOETATUD!, nende vahel ka loosime teatrikülastuse kahele. Ja kellel võimalik, jagage muidugi postitust ka Facebookis!

Minu poolt tänud! 

Neeme.

1 kommentaar:

  1. Mul on hea teatada, et Katrinile, kes teatas aitamisest, on loosiõnn kenasti naeratanud!

    Tänan kõiki Teoteatrit toetanuid ja loomulikult tänab ka Teoteater ise!

    Neeme

    VastaKustuta