reede, 16. juuni 2017

Alanud on Kolmas maailmasõda - seda viiakse ellu Trooja hobusega - Risto Nahkor



Alanud on Kolmas maailmasõda - seda viiakse ellu Trooja hobusega


Praegusel hetkel, kui Teile kirjutan, toimub sõda - psühholoogiline sõda. Ma sooviksin väga, et tegemist oleks naljaga, nagu mõned lugejad esmaselt arvavad, kuid paraku pole see sedasi. Palun Teil lugeda lõpuni minu mõtted ja vaadata lisaks ka videod ning mõtelda kaasa. Tänan!

See sõda erineb mõnevõrra sellest mida sõjana ette kujutate. Tegemist ei ole otsese avaliku rünnakuga vaid targalt planeeritud ja pikale perioodile plaanitud kavaluse taktikaga - Trooja hobusega. Tegemist on psühholoogilise sõjaga kus kasutatakse ära kõik teadmised inimese käitumisest ja tema mõjutamisest.

Tegemist on sõjaga kus peamiseks relvaks on ideoloogia ja selle levitamiseks-kaitsmiseks loodud relvad - vastase halvustav sildistamine ja tema naeruvääristamine, manipuleerimine, valetamine, demoniseerimine, tõe valeks pööramine ja vale tõena esitlemine, korruptsioon, vaimselt ebastabiilsete gruppide kaasamine, kompromiteeriva materjali loomine ja seeläbi mõjutamine,  lõhestunud isikute tekitamine ja värbamine ning nende luulude-isiksusehäirete normaalsusena esitlemine, "inimõiguste" ja muude ilusate siltide varjus tegutsemine, võimalusel kellegi "ära kaotamine", ebameeldiva info vihakõneks nimetamine jne. - kõik mõeldavad vahendid mida saaks võimalikult varjatult kasutada.

Küsite, et kelle vastu on sõda suunatud? Sõda on otseselt suunatud valge rassi, rahvusriikide, traditsioonilise perekonna ja terve mõistuse vastu - kõik valge rassi juured tahetakse läbi lõigata ja pikem eesmärk on valge rass täielikult hävitada. Kõlab uskumatult? Kindlasti on sellist infot esmalt raske omastada, sest inimeses hakkab tööle pingelises olukorras toimiv kaitsemehhanism - olukorra eitamine. Näiteks, kui kellelgi lähedane sureb, siis esmaselt keeldub aju seda infot omastamast. Võib juhtuda sedasi, et inimene hakkab agressiivselt ebameeldivat infot eitama ja eemaldub reaalsusest enda soovmõtlemise maailma. Ma soovin südamest, et Te kõik ärkaksite ja hakkaksite ka teisi endale jõukohaste vahenditega äratama. Ärge hoidke isegi oma elust kinni - elamine ei ole väärt kui seda peab tegema võõrast värdideoloogiat kummardades ja ennast ja enda lapsi vägistada lastes.

Küsimus ei ole enam ainult Eesti Vabariigis vaid terve valge rassi ellujäämises - ennekõike saame teha korda enda riigi-kodu ja seeläbi anda eeskuju teistele. Mõni kindlasti eelistab enda nahka hoida, osad poliitikud ja ametnikud näiteks - kuigi selles ametis peaksid olema kõige tugevama selgrooga isikud (eks seal on ka häid ja tublisid!)! Kas elada arana ja riigi, rahva ja valge rassi reeturina või võidelda enda kodu ja väärtuste eest ning surra auga?

Me kõik soovime rahus elada. Kuid kus oleksime me praegusel hetkel kui meie esivanemad oleksid vaenlasele alistunud lootuses, et neid säästetakse ja neil lihtsalt lubatakse endiselt enda kodus peremees olla? Kas vaenlane ründab seepärast, et hiljem endistele peremeestele alluda? Vaevalt küll. Miks psühholoogilises sõjas peaks eeldama, et vaenlane ründab niisama nalja pärast ja tegelikult ta ei soovigi halba? Sõda ongi oma olemuselt halb - üks ründab ja teine kaitseb. Antud juhul peab valge rass ennast enda kodus kaitsma kõikide vahenditega! Reaalsuse eitamine ja lootus, et äkki saab kuidagi teisiti, ei toimi. Kui ennast ei kaitse siis alistatakse - lihtne, kas pole? 

Aafrika manner ei ole tervenisti sõjas ja seal on omajagu rahumeelseid piirkondi ja väga laialt ruumi mis "põgenikele" ideaalsed oleksid. Miks tassitakse võõrad erinevatel "põhjendustel" valgete koju ja tekitatakse seal kaos? Erinevatest põhjendustest on kõige nõrgamõistuslikum see, et kuna valged enda kodus vananevad, tuleb tuua asemele võõrad - näiteks majandust tuleb elavdada. Tegelik olukord on see, et valged vananevad endiselt edasi ja asemele saabunud võõrad sigivad kordades rohkem kui valged - milleni see küll viib? See viib valge rassi välijasuremiseni. Miks näiteks Euroopa ei kuluta raha enda rassi elujõulisele taastootmisele ja vastavate ideedega tegelemisele? Kas pole veider? Juhus? Kuidagi veidralt suunatud juhus, mis sisaldab eneses valge rassi genotsiidi märke.

Elu mõte ei ole majandus, kulla "poliitikud". Elu mõte on säilimine riigi, rahva, kultuuri ja ka rassina! Jah ma ütlesin rassina! Kas selles on midagi veidrat? On ju olemas vastupidine näide, kuidas Aafrikas võideldi aprtheidi ehk siis sisuliselt valgete ülemvõimu vastu. Seda peeti siiani ja peetakse tänagi normaalseks, sest tegu oli ju ajalooliselt ikkagi koloniseerimisega.

Ja nüüd võõras ideoloogia ütleb ajuloputamise "koosolekutel", et valge inimene ei tohi enda rassi, riigi, pereväärtuste,kultuuri jne üle uhkust tunda ega enda eest seista?

Kui valge inimene soovib olla elujõuline ja ise enda kodus peremees, siis see on rassism ning vihakõne? Kas ei kõla valget rassi diskrimineerivalt ja inimõigusi rikkuvalt?
On mingid inimesed kes vastuväidetes ütlevad "valge rass on sõdinud" ja peab nüüd oma tegevuse heastama. Kes ei ole sõdinud? Kõik on sõdinud! Valgel inimesel ei ole teiste ees kohustusi! Las igaüks seisab enda kodus enda eest! Kui valge rass soovib, siis ta võib teisi aidata ja teha seda abivajajate endi kodus! Valge rass saab võimsamaks kui eales varem, kuid seda ainult läbi ühise koostöö. See ei ole rassism kui ma enda rassist ja kodust hoolin ja soovin sellele elujõulist omanäolist ilmet. Rassistid on need kes oma rahva ja rassi suud püüavad vaikima sundida ja võõra ideoloogia ees kummardavad - nemad vihkavad enda rahvast ja rassi faktiliselt.

Kui valgele inimesele õpetatakse enese hävitamise ideoloogiat, siis on tegemist ideoloogilise Trooja hobusega - ilusa välimuse ja mõtte taga peitub tegelikult soov kavalusega hävitustööd teostada. Kas ei peitu?

Miks peab valge rass ennast häbenema ja kõik teised enda koju lubama? Mina tahan, et kõik "sallivad" läheksid ise nende juurde keda nad sallivad ja loovad sinna oma "uut" "kultuuri". Mina tahan selget ja arusaadavat maailma, kus valgetel on ka enda kodu ja kultuur ning nad ei pea võõraste tahte järgi painduma. Kõiki ei saa ideoloogilise tahtega võrdseks teha - inimesed ja kultuurid on erinevad. Inimeste võimed on erinevad ja jäävad alati olema. Ideoloogia mis ütleb vaimuhaigele, et ka temal on "inimõigused" on hävitava mõjuga. Praeguses maailmas likvideeritakse ja surutakse alla tervet mõistust ning valget rassi - seda tehakse hullunud lühinägelike ajuloputatud ajude abil. Kas ei ole sedasi?

Maailm muutub ühtsemaks ise, omas tempos - näiteks tehnika ühendab maailma ja sellest sünnib uus kultuur. Kuidas sünnivad inimesed kes arvavad, et maailma, enda rassi, oma riiki, oma rahvast peab ideoloogiliselt vägistama? -kuna rahvas on loll ja nad ei tea mida nad tahavad, siis liberaalid-sallivad otsustavad teiste eest ja nõuavad muutusi? Muutusi kuhu? Terve Euroopa ja valgete tsivilisatsioon põleb - mis muutus see on? Enesehävituslik? Mis selle tegevuse sügavam mõte on? Või loome muutusi eksperimendi korras ja hiljem vaatab mis saab? See oleks nagu eksperiment kõrgelt alla hüppamisega! Terve mõistusega inimene teab mis saab. Oleks ju absurd, et suitsiidi sooritav isik nõuab, et ka teised sooritaksid koos temaga suitsiidi "eksperimendi" ? Just selline eksperiment ju hetkel toimub!

Mis õigusega ütleb pestud ajudega liberaal-salliv-"inimõiguslane" kõikidele teistele, et nüüd on uus ajastu ja eksperimenteerime oma riigi, kultuuri, inimeste ja rassi olemas oluga? Mis see eesmärk on? Enese vabatahtlik hävitamine? Milleks? Et keegi teine saaks elada? Kas kellegi teise õigus elule kaalub Sinu enda elu üles? Sina pead ise enda kodus enese ära tapma, et keegi teine saaks Sinu kodus elada? Liberaalid-sallivad-"inimõiguslased" tunduvad sedasi arvavat ja see on võimalik ainult haige aju olemasolu korral. Kuidas on võimalik et haige ajuga inimesed on ühiskonnas elu korraldama hakanud ja nõudmisi esitavad? Selline jama tuleb ühel või teisel viisil ära lõpetada! Konkreetselt lõpetada ja mitte hellalt! Kaua see ekperimenteerivate suitsiidsete kalduvustega idiootide võim kestab?

Tuleb keegi võõras ja räägib maailma ühendavast ideoloogiast, mis sisuliselt hävitab valge rassi - ja osad inimesed plaksutavad käsi ja hakkavad oma enda rassist inimesi vihkama, sest nemad ei taha enesehävitusega tegeleda. Valgel rassil võib ka kodu ja enda juured olla! Valge rassi kodus ei pea võõrad ennast mugavalt tundma, vaid võõrad kohanevad ja õpivad ümber või kasivad koju! Võõral ei pea olema teise kodus mugav ja vastupidine arvamus on haige ning värdjalik! Hälbeline ei pea mitte kõlbelise üle valitsema vaid vastupidi! Terve mõistus peab ütlema haigele, mis on normaalne ja mis ei ole. Praeguses maailmas on normaalsuse mõiste sisuliselt ümberpööratud - kõik normaalne muudetakse ebanormaalseks ja kõik ebanormaalne normaalseks. Miks peaks üldse mõni inimene liituma sellise debiilse ennast ja teisi hävitava ideoloogiaga? Sest tema ise oli allasurutud ja vaevleb alaväärsuse käes? Seepärast tuleb tervele maailmale kätte maksta ja enda rass hävitada? Olete näinud neid põlevate silmadega liberaalseid ideolooge-"inimõiguslasi" - nad hülgavad absoluutselt kõik, peamine, et saaks võõrast kummardada ja ennast ülistada! Nad vihkavad ennast, enda kodu, enda riiki, enda rassi, enda kultuuri, kõike tänapäevast - nad tahavad uut. Neid ei huvita, et uus hävitab kõik vana - nad tahavad hävitada ja nõuavad röökides ning jõuga, et seda lubataks teha. Debiilne ju? Aga tõde!

Ärgake üles, toimub genotsiid valge rassi vastu, põlisrahvaste vastu ning terve mõistuse vastu! Mõtelge osadele "meie" poliitikutele - nad rahumeeli ütlevad, et kui oma rahvast on vähe, siis tuleb võõraid sisse tuua. Kui võõrad sigivad, jääb enda inimesi veel vähemaks, kui see ei ole tahtlik genotsiid, siis mis see on? Kuidas on võimalik, et riiki juhivad isikud, kes teostavad enda riigi ja rahva ning rassi hävitamist? Kuidas sellise "mõttemaailmaga" isikud valitsema pääsevad? Rahvas ei taha neid haige ajuga pugemise eest võimule saanuid, miks ja kuidas nad võimul on?

Oleks ju absurd, et suitsiidi sooritav isik nõuab, et ka teised sooritaksid koos temaga suitsiidi "eksperimendi"? Just selline eksperiment ju hetkel toimub!
Mis õigusega ütleb pestud ajudega liberaal kõikidele teistele, et nüüd on uus ajastu ja eksperimenteerime oma riigi,kultuuri, inimeste, rassi olemas oluga?

Hakake igaüks nendele reeturitele vastu, salaja, avalikult ja igal võimalikul moel mida oskate. Meid tapetakse, saage aru, meie oma kodus! Meie elu ja saatus on meie kätes! Meie ise loome enda maailma ja meil on õigus enda riik ja kodu ning valge rassi ilme luua enda soovide järgi! Me ei pea alluma võõrastele värdideoloogiatele. Me peame mõtlema enda peaga!


Videod:

Nicolas Sarkozy räägib kohustuslikust rasside ristamisest, mille käigus valge rass hävitatakse. Kuulake-vaadake 13min 29sek – „WHITE RACE GENOCIDE - VALGE RASSI GENOTSIID.“ -tegemist on sisuliselt ülestunnistusega, et toimub plaanipärane valge rassi hävitamine.



On hea õppida minevikust. Vaadake: „ÕPPETUND BABÜLOONIAST – VALGE TSIVILISATSIOONI HÄVING“.



Paljudel naiivsetel-heasüdamlikel oleks aeg üles ärgata. On loomulik, et paljud inimesed soovivad halvas olukorras olevaid inimesi aidata. Ennem demagoogiliste ja manipulatiivsete siltide uskumist, mõtelge selle peale kuidas vallutati Trooja linn. Trooja hobune oli seest tühi puidust hobune ja see oli täidetud parimate vaenlase sõduritega. Vallutamatu linn avas "kingitusele" ise väravad, linn hävitati - mängides inimeste nõrkuste ja emotsioonidega. Tänapäeval on vallutaja maskeerunud "inimõiguslaseks", "ohvriks" - nõrgemate ja abitute eest võitlejaks, et selle varjus hävitatada valget rassi ja tema juuri. „TROJAN HORSE CLIP FROM „TOY“ HD“ 



Head mõtlemist! :) "


Risto Nahkor
Valgust!

***********************************

Lingid lisatud autori poolt!
Toimetus.

10 kommentaari:

  1. See on ikka ôudne mis toimub, iga normaalse móistusega inimene peaks olema juba sellest ammu aru saanud, et oma valitsusjuhid liiguvad sinna suunas.
    Kuid elu lãheb edasi ja igaûks seisab enda pere eest ise ning ei tohi lasta võôraid oma kodumaal võimule.

    VastaKustuta
  2. Jaga, aga sellepärast tulebki EKRE poolt hääletada, kuigi öeldakse et neil pole laiapõhjalist programmi. Praegu ei ole küsimus selles kas teha poliitikat natuke nii või naamoodi, kas turgutada majandust ühe või teistsuguse maksuga, vaid säilimises. Kõik ülejäänu on maitse asi.

    VastaKustuta
  3. Valge rassi genotsiidis on tõlgitud valge rassi jälitamine, tegelikult peaks olema valge rassi väljaajamine (chase on mitmetähenduslik sõna)

    VastaKustuta
  4. Selle maailma e inimsootsiumi jumal == kuratsaatan , teab,mida teeb .......
    2kor4:4;1joh5:19;ilm12:9,12 (2kor4:4;1joh5:19;ilm12:9,12)
    2. Korintlastele 4:4
    4 uskmatute eest, kelle mõistuse silmad selle maailma jumal+ on teinud pimedaks,+ et nad ei näeks valgust, mida kiirgab võrratu hea sõnum Kristusest,+ kes on Jumala sarnane.+
    1. Johannese 5:19
    19 Me teame, et meie hoiame Jumala poole, aga kogu maailm on Saatana võimuses.+
    Ilmutus 12:9
    9 Niisiis visati alla see suur lohe,+ see algne madu,+ keda hüütakse Kuradiks+ ja Saatanaks,+ kes eksitab kogu maailma.+ Ta heideti alla maa peale+ ja tema inglid heideti alla koos temaga.

    VastaKustuta
  5. Vaata ka ilm 12:12 .......

    2kor4:4;1joh5:19;ilm12:9,12 (2kor4:4;1joh5:19;ilm12:9,12)
    2. Korintlastele 4:4
    4 uskmatute eest, kelle mõistuse silmad selle maailma jumal+ on teinud pimedaks,+ et nad ei näeks valgust, mida kiirgab võrratu hea sõnum Kristusest,+ kes on Jumala sarnane.+
    1. Johannese 5:19
    19 Me teame, et meie hoiame Jumala poole, aga kogu maailm on Saatana võimuses.+
    Ilmutus 12:9
    9 Niisiis visati alla see suur lohe,+ see algne madu,+ keda hüütakse Kuradiks+ ja Saatanaks,+ kes eksitab kogu maailma.+ Ta heideti alla maa peale+ ja tema inglid heideti alla koos temaga.
    Ilmutus 12:12
    12 ............... Häda maale ja merele,+ sest Kurat on tulnud alla teie juurde ja ta on väga vihane, kuna ta teab, et talle on jäänud vähe aega.”+

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Äkki räägiks natuke reaalsest elust? See siin on samuti propaganda, ainult erineb liberaalide omast. Või ei oska oma sõnu enam üldse kasutada? Mõttevõime hääbunud?
      Selline asi vist juhtub jah, kui ainult ühte asja nägema hakkad?

      Kustuta
  6. Mis selle mõte on? :D

    VastaKustuta
  7. Väga huvitav oli lugeda,olen paljudele tuttavatele sama rääkinud ja enamus on seda meelt et aga mis me teha saame tulebki võtta end meid kõikki kokku ja see 101 debiili seal toompeal kohe nii sügavale hunnikusse lükata et see hais nende ajudeni jõuab ja ise ka aru saaks millisesse jamasse nad oma armsad maksumaksjad sättinud on

    VastaKustuta
  8. KAHJUKS KÕIK ÕIGE! Lõpetan praegu Douglas Murray faktidest ja sündmuste rohkusest kubisevat kõhedusttekitavat teost "EUROOPA KUMMALINE SURM". Ei ole ilukirjandus ega väljamõeldis! Kolmas maailmasõda on ammu alanud. Anastajate -rahvuste ja rasside hävitamise plaanidega alustati juba eelmise sajandi keskel ja tegevus pandi paika ÜROs. Selle asemel, et õpetada mus.tanahalisi oma järelkasvu planeerima, otsustati asuda hõivama arenenud Euroopat, kus ruumi küllalt, kõik valmiskujul olemas, rahvastik laisk end taastootma.. Immigratsioon käis hoogsalt juba aastakümneid, kuid hulluks läks olukord Shengeni ja Dublini lepingute järel. Juba 90-ndatel oli Euroopas riike, kes olid jõudnud oma hävingu kursile (kust oli raske tagasipööret teha)...kuid nad ise seda veel ei teadnud, sest statistika valetas, politsei massiivselt varjas-salastas, rääkimata liberastidest poliitikutest või sallijatest, kelle ainus eesmärk oligi ainult valetada ja rünnata riigi suveräänsuse ning rahvuse eest seisjaid. Rahvaste suukorvistamine oli kavandatud teise võimsa relvana "noorte musulmanide sõjaväe" sissevedamise kritiseerimise vastu, et vaigistada rahulolematud või liiga vara tegelikkusest arusaajad. Valeinfo varjus küpsetati teadlikult katastroofi, mida tänaseks on raske varjata, seda tänu konservatiivsetele jõudude kasvule. Kui konservatiivid on sunnitud valitsema koos lebaraalidega (nagu Eestis), ei saa nad muuta seda, mida väga vaja! Seni hävitatakse siin omaenda kätega omaenda riiki edasi... Ei jõua nii tihedatest sündmustest osakestki siin kirjeldada, kuid kokkuvõtlikult öeldakse: Lääne-Euroopat ei ole enam võimalik päästa, ainult Ida-Euroopal on mingi väga väike võimalus......... mis sõltub meie tegutsemise kiirusest immigratsioonile, liberalismile ja globalismile vastuseismisel. Minu isiklik arvamus: meie rahvusriigi, traditsioonide, keele, kultuuri säilimiseks tuleb nende hävitajatele vastu hakata, korraldada võltsitud valimiste asemel ausad ja kui rahvas ärkab,võidaksid ülekaalukalt rahvuskonservatiivid (seni on ainult EKRE), kes platsi puhtaks teeksid saastast ja valelikest, kes omakasu huvides riiki hävitavad. Arvan, et on vaja väljuda kolmanda maailma poole raskelt kaldu ÜROst, fõderaliseeruvast EList ning kägistavatest mõistusevastastest lepingutest/lepetest. AITAB! Liituda Višegradi riikide ühendusega. Õnneks oleme see Ida-Euroopa, kellel võib olla õnnestub moslemiriigi hukatusest pääseda!

    VastaKustuta