teisipäev, 1. märts 2016

AITAME HEIDY TREENINGLAAGRISSE - üleskutse.


Aitame unistuse teoks teha – saadame iluuisutaja Heidy Mari Ainjärve rahvusvahelisse treeninglaagrisse

Toetame koos Eesti noore iluuisutaja arengut ja aitame tal saavutada edu tulevastel võistlustel! Anname hoogu väikese sporditüdruku suurele unistusele – osaleda suvises iluuisutamise õppetreeninglaagris!
”Minust saab iluuisutamise olümpiavõitja!” usub Heidy Mari. „Selle suure eesmärgi poole püüdlemisel olen juba esimesed edukad sammud astunud. Ja kuigi treener Tiiu Valgemäe usk minu tuleviku edusse on mulle suureks tunnustuseks ja innustuseks, on tipptasemel sporti teha ilma piisava rahalise toetuseta võimatu.“
Koostöös Stardipaigaga ja heade toetajate kaasabil soovib Heidy Mari koguda rahalist toetust, et osaleda ja treenida suvises rahvusvahelises laagris.



Suvise treeninglaagri 1. etapp toimub juunis Tallinnas Škoda Jäähallis ja 2. etapp viib juulis USAsse West Palm Beachi jäähalli, kus treenivad parimad iluuisutajad üle kogu maailma. Suvi on iluuisutajate kõige intensiivsem treeningperiood, ettevalmistus järgmiseks hooajaks. Just suvelaagrites valmivad koostöös treenerite ja koreograafiga uued võistluskavad. Õpitakse uusi ja keerulisemaid elemente, “õngemehe” kaasabil saavutatakse enesekindlus hüpetes ja paraneb hüpete tehniline kvaliteet, piruettides arendatakse keerulisemaid kombinatsioone ja lihvitakse pöörlemiskiirust.
Tallinna suvelaagris treenivad sportlasi absoluutsed tippklassi treenerid Tiiu Valgemäe, Marina Kudriavtseva, Nicolas Perna, Alexei Kozlov, Elena Muhhina ja Andrei Tšuviljajev, kes jagavad oma teadmisi, oskusi ja kogemusi uisutajatele Eestist, Soomest, Venemaalt, Türgist, Valgevenest, Lätist ja Suurbritanniast. Sama intensiivselt jätkub treeninglaager USAs, West Palm Beachis, kus treeneriteks Igor Pachkevich (tehnika), Olga Voložinskaja (koreograaf), Sergei Petrovski (õngemees), Sergei Platov (sammud) ja Tiiu Valgemäe (piruetid).



Pöördume kõigi heade inimeste poole, kellele on südamelähedane iluuisutamine ja kes on valmis toetama väikese iluuisutaja suurt unistust – anname koos hoogu ja teeme võimalikuks tema sellesuvise õppetreeninglaagri Tallinnas ning lennutame ta ühiste jõududega USAsse uute teadmiste ja oskuste järele.

 http://stardipaik.ee/projektid/uisutamine/iluuisutaja-heidy-mari-treeninglaagrisse/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar